Sabtu, 05 Maret 2011

2 Premium Backlink Tools Free

Everyone knows, backlinks are very useful and important for SEO. However, it always hard to or cost too much for backlinks building. Here we tell you 2 premium backlinks building tools which you can use it for free.

First one, Scheduled backlinks

The scheduled backlinking service allows you to create links quickly and easily for your URLs. You can easily download a full list of links created for each day through your control panel – so you can ping or do what you will with them.

For anyone who sign up and verify the email address can get 50 links per day for free, if you want any more it’s as simple as referring a friend or sending a PayPal payment.

Signup Scheduled backlinks Now.

  

Twitter Exploit - How to get THOUSANDS of people Following you

I thought I will share this KILLER Twitter Trick with my fellow. BlackHaters, this is SOO freaking simple but yet so powerful that without using any script you will get thousands of people following you day and night.

Getting Followers at Twitter can be pain in butt, you can use some tools to automate your work but it sucks, because not everyone will follow you back. But with this trick people will follow you, no need to beg or follow them..these people will find you and follow you.

Step by Step

Go To:

1. There you will find list of top 100 twitters with most followers, now you can move on and see other people as well but I stick to the top guns.

2. Select 10 people that you wanna target, or in other words 10 people that you want to follow "like I follow top 10 guys sometimes I go to lower down the list and find people with 20-30k followers so on and so fourth. For time being to get started just start with top 10.

3. Open 10 tabs and in each tab you must have each profile open, so tab 1= profile 1, tab 2 = profile 2, so on and so fourth so you have 10 tabs with 10 twitter profiles of top 10 twitter gamers.

Kamis, 03 Maret 2011

Backlink Booster 1.0



This little tool will loop trough 1.000's of links (115k+ to be exact), adding a backlink to your domain in most cases. This makes it a very handy Search Engine Optimization tool. Just click a button, sit back and relax. 

It should go without saying that this will take a long time to complete so it's one of those things you'll want to run over night or something.

download now

<a target="_blank" href="http://adf.ly/etpb">http://adf.ly/etpb</a>




Rabu, 23 Februari 2011

Free Hacking Tools

f you´re interested in hacking, you´ll need a good set of base tools with which to work. Hopefully, there are many free hacking tools online which can help you . Below you can find llist of hacking tools.  

1. Date Cracker 2000
Data Cracker 2000 is an application which can easily remove the date protection(i.e. trail protection) from many software. It is very useful for shareware or trial versions of software which expire after a specific date. When you crack the software with Date Cracker 2000, the software will always show something like “There are 90 days remaining in your trial period” and the software will actually last forever. Some programs have good protection and it isn’t possible to remove their date protection .


Date Cracker 2000download
Websitehttp://www.e-tech.ca/003-dc2000.asp
Download Pagehttp://www.wonderworks.ca/nbia/dc20000.zip
File size1.5 MB
Video Tutorialhttp://www.wonderworks.ca/nbia/dc2000.wmv
2. Advanced Port Scanner
This is small size, very fast and simple for use port scanner . Just type IP Addresses of the computer , that you want to scan and you´ll get detailed descriptions for common ports.
hack
Advanced Port Scannerdownload
Websitehttp://www.radmin.com/products/utilities/portscanner.php
Download Pagehttp://www.download.com/Advanced-Port-Scanner
File size426 KB
Operating SystemWindows 95/98/ME/NT4.0/2000/XP/2003/Vista/2008
License:Free

Sabtu, 19 Februari 2011

Artav Antivirus Ternyata Tidak Original

Pernyataan minta maaf 

    Ya seperti ini akibatnya kalau sudah terlanjur basah, ya sudah minta maaf atau ucapan terima kasih yang harus dihaturkan karena sudah membajak sebagian atau istilah halusnya pinjam dulu dan terus minta ijin belakangan. Maklumlah masih bocah SMP, belum tahu akibat yang timbul jika salah langkah. Seperti yang kami kutip dari situs Artav Antivirus dan juga detik.com, bahwa sang bocah (Arrival Dwi Sentosa) yang jago buat Anti Virus sendiri tanpa bantuan siapapun, terpaksa harus mengakui kekeliruan yang telah dibuatnya, karena telah meminjam paksa beberapa komponen dari AL Anti virus milik bapak Moh Aly Shodiqin.

         Seperti yang kami kutip dari situs detik.com, bahwa sang pemilik Al Antivirus tidak merasa keberatan jika karyanya 'dipinjam'.  "Nasi sudah menjadi bubur mau gimana lagi? Yang penting bisa bermanfaat bagi semua orang aku udah senang dan bangga kok dengan Ival," ujar Shodiqin. Adapun fitur yang dipinjam paksa oleh Artav Antivirus seperti sistem notifikasi, sistem scanning, quarantine, dan registry tweak. Jika anda penasaran dengan Al Antivirus yang merupakan Anti virus open source, dengan source kode yang menggunakan bahasa visul basic versi  VB 6.0.  Dapat di download disini.

Kamis, 17 Februari 2011

Meraup Dollar Dari MicroWorkers



MicroWorkers adalah sebuah situs Online Earning yang dikhususkan bagi para pemula di bidang Making Money Online atau Work At Home, kenapa seperti itu? tentu saja karena para Pebisnis Online yang sudah Pakar tidak akan melirik lagi pekerjaan yang hanya dihargai $1-$2/Hari, mereka lebih senang mencari peluang bisnis yang bernila ratusan, bahkan ribuan dollar setiap harinya, karena itulah microworkers diciptakan.

Panduan Wajib Mendapatkan Dollar Pertama Anda Untuk Blogger Pemula.
Berapakah Uang Dollar yang Diterima Dari Bisnis Mikro Ini?

Saat ini MicroWorkers menjadi sangat populer dikalangan Pecinta Bisnis Internet, selain karena Fee per Job nya terbilang sangat lumayan, mencari uang gratisan di Microworkers ini pun sering diibaratkan sebagai ujian untuk menguji sampai dimana kemampuan dan kecerdasan bisnis kita dipraktekan.

Rata-rata per-harinya tersedia 50 Micro Job yang bisa dikerjakan, dengan kisaran bayaran terkecil sebesar $0.1 (Rp. 900) dan tertinggi kira-kira sebesar $1.5 (Rp. 13.500).

Google Hacks


Google hack adalah aplikasi yang sangat mudah digunakan untuk membantu anda melakukan pencarian di Google.

Dengan hacks google Anda tidak harus pergi ke situs web google untuk mencari file atau sesuatu karena semua permintaan pencarian google sudah tersedia. Tinggal ketikkan apa yang ingin anda cari lalu klik. Maka secara otomatis software ini akan melakukan.

Google Hacks dapat melakukan pencarian untuk video, musik, dokumen menggunakan perintah pencarian yang sangat optimal dan kompleks yang dapat diperoleh hanya dengan mengklik beberapa kotak opsi yang dapat ditemukan dalam antarmuka program.

Software ini melakukan pencarian yang sangat tepat dan hasilnya sangat sederhana dan langsung terlihat.

Rabu, 09 Februari 2011

Bagaimana Berhasil Menjadi True Business Owner

Salah satu tes apakah “Business Owner” atau “Self-employee” yang memiliki business sesungguhnya adalah bila bisnis tadi kita tinggal satu tahun, bisnis tadi bertambah besar atau rugi, (bisakah anda meninggalkan bisnis anda selama satu tahun atau lebih dan saat kembali menemukannya lebih menguntungkan serta berjalan dengan baik daripada ketika anda pergi?).
• Bagaimana bisnis kita berkembang dengan atau tanpa kita ?
Menurut Robert Kiyosaki untuk berhasil menjadi “Business Owner” diperlukan :
A. Pengendalian sistem
B. Kemampuan memimpin orang.
• Banyak orang merasa bahwa yang paling penting adalah produk atau jasanya. Ini tidak mutlak benar.
• Jutaan orang bisa membuat burger lebih enak dari Mc. Donald tapi hanya Mc. Donald yang mempunyai system yang telah menyajikan milyaran burger.
• Menurut saya ada 3 sistem yang diperlukan untuk membuat perusahaan menjadi dahsyat :
1. Sistem sumber daya manusia termasuk pembinaan, reward dan punishmentnya.
2. Sistem kontrol (kontrol arus kas, kontrol kedisiplinan, kontrol keuangan , administrasi, dll).
3. Sistem marketingnya.

Sistem adalah urut-urutan kerja yang logis dan menghasilkan.
Untuk memilih orang-orang yang tepat menurut saya ada 3 kualitas yang diperlukan, yaitu :
1. Passion
2. Integrity
3. Skill

Demikian dari Saya, Jika Anda ingin mendapatkan informasi lebih banyak lagi, Anda bisa mendapatkannya secara Gratis sebuah eBook TDW University – Business Session karya mentor Saya Tung Desem Waringin sebuah panduan untuk meningkatkan kekayaan Anda. Segera klik TDW Mastery,
Anda bisa mendapatkannya di sini :
http://tdwmastery.com/bm/?id=7155

Sabtu, 05 Februari 2011

Buy text links on my website easily with Ask2link

Sell Buy Text Links And Get Paid through PayPal

Sell Buy Text Links And Get Paid through PayPal


If you have a blog, website, or forum, with a minimum PageRank 1 or Alexa rank under 2,000,000 (2 million), you could earn more money from your website beyond Google Adsense contextual ads. I have recently joined Ask2link.com (http://www.ask2link.com/refer/13470x) to enable advertisers to buy ad space on my website. Ask2link.com provides secure, easy, and fast checkout flow so you could get your text link ads or banner ads live within 2 minutes after online payment. Platforms supported include PHP, Ruby on Rails, Perl, ASP, JSP, and hosted blogs at Blogger.com or Wordpress.com . They also provide you with the ability to customize the 'nofollow' tag tag when you sell your ads. This may affect your ad sales, though.

If you would like to monetize your blog or website, you could visit Ask2link to learn more. Ask2link is a search engine marketing company that specializes in selling text links and banner ads. Advertisers, you may want to think about spending your marketing budget beyond PPC(Pay-per-click) such as Yahoo Search Marketing, MSN AdCenter, or Google Adwords. Why?

Static HTML links can bring you targeted traffic, bring you more organic search traffic, and also potentially improve your search engine rankings (SERPs), and you could increase your website traffic or sales. It also has uses in search engine reputation management. Search engine reputation management companies also use various SEO techniques to fight negative publicity. Start advertising now in this website as part of your SEO or online marketing campaign. You could now purchase static text links or banner ads on my website by following on the links below:

Buy links now on this website.

            https://www.ask2link.com/buy_ad/775717c649e292b0199d1296916696

And no matter whether you are SEO beginner, expert, SEO consultant, or search engine marketing company, you could also try Ask2Link as SEO tools as they are one of the companies that offer SEO services.

Jumat, 28 Januari 2011

Update Cookies Premium Account

COOKIES Update 01 Februari 2011 
HOTFILE






Fileserve




FILESONIC




MEGAUPLOAD



RAPIDSHARE



DEPOSITFILES


Kalo bisa cookies ini akan saya update setiap hari . . . 
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jangan lupa kasih comment ya . ..
 


 

Total Tayangan Laman

BANNER

Belajar Hack Copyright © 2009 Premium Blogger Dashboard Designed by SAER

WELCOME TO BELAJAR HACK | BLOG BUAT ORANG-ORANG YANG INGIN BELAJAR HACKING | TIPS TRICK | DOWNLOAD SOFTWARE GRATIS FULL VERSION